den 26 maj 2007

Arbete pågår


På söndag är det avfärd till Washington D.C.
Just nu pågår arbete för fullt... Stör ej :-)

Etiketter: ,

den 25 maj 2007

Kalle kotte

Igår var det full fart med besök på San Francisco Chronicle, CNET News.com och PodTech. Dessutom var jag ju, som tidigare nämnts, på det stora Facebookevenemanget. Kvällen spenderades på Anybot i Mountain View, för en intrevju med robotfantasten Trevor.

Två grejer av mig har förresten nyligen publicerats på Spectrums webbsidor:
A spring tradition in New York och Using the Sun to Cross the Atlantic. Kommentarer kring dessa artiklar finns här, respektive här.

Idag var det därför en lite lugnare dag bland jättekottar och vita statyer på Stanfords universitet:

Etiketter: , , , ,

den 14 april 2007

Stanfordskt apelsinträd

apelsinträd
På Stanfords universitet är apelsinträden fulla med mogna apelsiner

Idag var en lugn dag, endast fylld av rapport- och artikelskrivande. På campusområdet pågår förberedelserna för fullt inför morgondagens öppet hus - Stanford Community Day. Själv ska jag åka in till San Francisco, för att gå på Web 2.0 Expo. Kanske hinner jag dock få en skymt av 李開復 (Kai-Fe Lee), Taiwanesen som emigrerade till USA, men som nu är mest känd för att vara Google:s chef i Kina. Han är för övrigt också medlem av IEEE och får IEEE Spectrum hemskickad varje månad. Lee kommer också hit till campus i morgon, kanske för att titta på apelsinträd, men mer troligt för att hålla ett föredrag för Silicon Valley Chinese Engineers Association.

Dagens lunch bestod av kyckling med sparris, på en av Palo Altos fyra kinesrestauranger. Nu har jag bara två restauranger kvar att prova :)


På campusområdet finns också många ökenråttor. Efter en insats i eftermiddags från den här flygande kompisen fanns det dock en mindre.

Etiketter: , , ,